Hur fungerar det Om oss Annonsera FAQ Användarvillkor Kontakta oss

Hur fungerar det

Förverkliga din fiskedröm!Du kanske har drömt om att åka iväg på en fiskeresa, men har avskräckts av kostnaderna. Om du genom att bli medlem i friendsinfishing, kan få ner kostnaderna till enbart resan kanske din dröm kan bli sann!

Syftet med friendsinfishing är att ge dej som är intresserad av fiske, en möjlighet att komma i kontakt med andra fiskeentusiaster världen över. Genom att bli medlem på siten får du tillgång till en databas där du kan söka efter fiskevänner. När du hittat en ny vän kan ni bestämma att gästa varandra. Gästen betalar bara sina resekostnader och ev. fiskekortsavgifter och värden står för kost och logi.

Ni får naturligtvis göra andra överenskommelser. I så fall är det upp till medlemmar att göra upp dessa överenskommelser er emellan.


Hur skapar jag ett konto?Tryck på Bli medlem knappen. Fyll i de tomma fälten med ditt namn, adress, land etc. och klicka på "Sänd". Därefter kommer du att få en betalningsavi från PayPal där du betalar för ditt medlemskap i friendsinfishing. När betalningen är bekräftad får du ett kvitto och ditt lösenord. Är du en av de 100 första medlemmarna så har du turen att få gratis medlemskap fram t.o.m. 30 juni 2012!!

Bli medlem!